В Apple змінилася гарантія на ремонт iPhone і Apple Watch

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Apple внесла поправки у свою політику ремонту та гарантії для Apple Watch і iPhone. Відтепер стандартна гарантія не охоплює “поодинокі мікротріщини” на екранах Apple Watch і iPhone.

Реклама

Згідно з минулою версією політики, якщо на дисплеї вашого пристрою з’явилася невелика тріщина, Apple віддавала його в ремонт, за умови відсутності інших видимих пошкоджень. Таким чином, на незначні тріщини поширювалася гарантія за умови цілісності корпусу виробу.

Тепер же різні джерела повідомили про оновлену політику, розіслану Apple у фірмові магазини та сервіс-центри. Тепер постачальники послуг з ремонту не прийматимуть Apple Watch і iPhone з мікротріщинами за гарантією і спишуть претензію як випадкове пошкодження. Для користувачів це виливається в необхідність самостійно оплачувати ремонт, якщо тільки немає розширеної гарантії AppleCare+.

Наразі зміна політики охопила тільки Apple Watch і iPhone, але в майбутньому може поширитися і на інші пристрої. Поки що Apple продовжує розв’язувати проблеми з мікротріщинами на iPad і комп’ютерах Mac у рамках стандартної гарантії.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ