Apple проведе WWDC 2024, орієнтовану на штучний інтелект: чого очікувати

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Конференція Apple WWDC 2024 стане знаковою подією, на якій буде приділено велику увагу розвитку штучного інтелекту, пишуть ЗМІ. На ключовому виступі 10 червня мають бути представлені основні оновлення, зокрема iOS 18, visionOS 2 і watchOS 11.

Реклама

iOS 18 буде в центрі уваги завдяки вдосконаленням, заснованим на штучному інтелекті. Очікуйте більш балакучу Siri, доступ до ChatGPT на iPhone, а також такі серйозні функції, як створення користувацьких емодзі, редагування фотографій за допомогою ШІ та резюмування статей у Safari.

VisionOS 2 розширить можливості Vision Pro за рахунок нативних застосунків і поліпшень у безлічі областей. Найімовірніше, Apple оголосить і про міжнародне поширення Vision Pro.

У macOS 15 будуть інтегровані функції штучного інтелекту, що використовують можливості чипів M3, а також оновлені “Системні налаштування”. iPadOS 18 отримає деякі функції з iOS 18, як і довгоочікуваний “Калькулятор”, а також функцію відстеження руху очей.

У watchOS 11 з’являться найімовірніше незначні оновлення, зокрема, нові циферблати годинників і поліпшені види тренувань, а в tvOS 18 можлива синхронізація з Vision Pro.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5mac.com

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ