Apple хоче, щоб Samsung і LG усунули складки на екранах для нових iPhone і iPad

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Як пише Gizmochina з посиланням на TheElec, Apple співпрацює з Samsung Display і LG Display в розробці екранних панелей для майбутніх пристроїв. Остання спирається на власні джерела з ланцюжка поставок своїх товарів.

Реклама

Samsung розробляє складні панелі для пристроїв з діагоналлю 7-8 дюймів.Це може виявитися новий iPhone. Samsung готує 2 варіанти рішень з горизонтальною або вертикальною осями збірки.

LG Display, з іншого боку, займається створенням 10-дюймової складаної панелі, яка, як передбачається, буде призначена для нового iPad.

Однак Apple нікуди не поспішає, оскільки складка на сучасних гнучких екранах, як і раніше, нікуди не дівається. Apple заявила обом виробника, що вони повинні домогтися її усунення. Це стане вирішальним при схваленні екранів.

За однією з версій, смартфон, що згинається, можуть випустити в 2027 році, до 20-ї річниці iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: