Samsung зізналася, що представить розумне кільце Galaxy Ring вже у серпні

Час читання: < 1 хв.
Samsung зізналася, що представить розумне кільце Galaxy Ring вже у серпні

Samsung офіційно підтвердила, що представить розумне кільце Galaxy Ring у серпні цього року.

Реклама

Підготовка до запуску включає юридичні консультації для запобігання можливим позовам з боку компанії Oura, відомого виробника розумних кілець, яка раніше подавала позови на конкурентів за порушення патентів.

Компанія Oura, що розробила Gen 3 Oura Ring, має значну кількість патентів і регулярно позивається до нових конкурентів, звинувачуючи їх у порушенні своїх інтелектуальних прав.

Серед потенційних конфліктів можуть бути включені використання батарей, індикаторів фітнес-цілей та різних датчиків здоров’я.

Зараз читають  Samsung Galaxy S26 буде оснащений аналогом Face ID для сканування обличчя

Згідно зі звітом Bloomberg Law, Samsung консультується з окружним судом США у Каліфорнії, щоб переконатися, що Galaxy Ring не порушує патенти Oura.

У документах також зазначено, що виробництво кільця розпочнеться в середині червня, а продаж у США стартує приблизно в серпні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛО9to5google.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.