MrBeast став найпопулярнішим YouTube-каналом

Час читання: < 1 хв.
MrBeast став найпопулярнішим YouTube-каналом

Популярний YouTube-канал MrBeast став найпопулярнішим на платформі, випередивши індійський музичний лейбл T-Series.

Реклама

Раніше саме він посідав перше місце за кількістю передплатників, яке йому вдалося вирвати у PewDiePie у 2019 році.

Джиммі Дональдсон оголосив про своє досягнення у пості, де зазначив, що його канал MrBeast «помстився» за PewDiePie, випередивши T-Series.

Незабаром після цього він опублікував скріншот, на якому видно, що за один день його канал набрав 2 млн. передплатників, що стало рекордом для MrBeast. За даними трекера Social Blade, тепер у MrBeast 268 млн. передплатників.

Зараз читають  Дрони DJI заборонять продавати в США

Нагадаємо, що у 2019 році Дональдсон активно підтримував кампанію PewDiePie зі збереження першого місця, розміщуючи рекламні щити із закликами підписатися на нього та з’являючись на Супербоулі з друзями у футболках, на яких було написано «SUB 2 PEW DIE PIE».

Враховуючи нещодавній приріст передплатників на каналі MrBeast, малоймовірно, що T-Series зможе швидко надолужити втрачене.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОtheverge.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.