У Instagram тестують рекламу, яку не можна пропустити

Час читання: < 1 хв.
У Instagram тестують рекламу, яку не можна пропустити

Команда соціальної мережі Instagram почала тестувати рекламні вставки, які змушують зупинятися та дивитися оголошення протягом певного періоду часу, перш ніж можливий подальший перегляд контенту.

Реклама

Користувачі почали скаржитися на нову поведінку Instagram у соцмережах, потім представник Instagram Метью Тай підтвердив журналістам, що на платформі тестуються «рекламні паузи».

Коли користувач натискає значок, щоб отримати додаткову інформацію про цю функцію, Instagram виводить повідомлення: 

Рекламні паузи – це новий спосіб перегляду реклами в Instagram. Іноді вам потрібно буде переглянути рекламу, перш ніж ви зможете продовжити перегляд.

Метью Тай також зазначив:

Ми завжди тестуємо формати, які можуть принести користь рекламодавцям. 

ДЖЕРЕЛОiXBT.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.