Київстар запровадив жорсткі обмеження для абонентів на час відключення світла

Час читання: < 1 хв.

Один з найбільших операторів мобільного зв’язку України, “Київстар”, звернувся до своїх абонентів з важливим повідомленням про те, що він розповів їм про те, що заборонено під час відключень електроенергії. Оператори мобільного зв’язку опублікували цю інформацію на сайтах в соціальних мережах.

Реклама

Тому в опублікованому тексті йдеться про наступне:

“Для нас дуже важливо, щоб ви були на зв’язку з найріднішими. Навіть коли немає світла. Саме тому ми активно готувалися до можливих відключень.
Однак, якщо вони будуть довготривалими та масштабними, нам потрібно буде встановлювати пріоритети у забезпеченні базових станцій автономним живленням.
Щоб цього уникнути, ми закликаємо вас зважено користуватись послугами зв’язку під час блекаутів та берегти мережу. Як саме? Зробили невелику інструкцію. Зберігайте, щоб не загубити!” – з таким повідомленням звернулись до своїх абонентів в Київстар.

Як користуватися послугами зв’язку під час блекаутів, щоб зберегти мережу?

Зараз читають  WhatsApp покращив відеодзвінки: що змінилося

Що можна:

  • Телефонувати, писати СМС та повідомлення в месенджерах.
  • Завантажувати фільми та серіали заздалегідь на Київстар ТБ.
  • Використовувати послугу “Національний роумінг”.

Що заборонено:

  • Робити відеодзвінки.
  • Завантажувати “важкі” файли.
  • Дивитись відео через мобільний Інтернет.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.