Discord має намір знову стати платформою для геймерів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Платформа Discord прагне знову стати більш орієнтованою на геймерів. Для цього розробники проведуть редизайн програми, переробивши групові повідомлення, голосові чати, відеодзвінки та багато іншого.

Реклама

У зверненні до користувачів генеральний директор Discord Джейсон Сітрон (Jason Citron) сказав, що компанія дійшла висновку про необхідність звузити фокус із «орієнтованого на співтовариство чату» до сервісу, який «допоможе людям поглибити дружбу навколо ігор та спільних інтересів». Для цього розробники протягом року внесуть у додаток низку змін, завдяки чому користувачі зможуть швидше розпочинати спілкування, а також підвищать надійність технології передачі голосового трафіку, відео та потокового контенту. Компанія також має намір поширити підтримку Discord на широкий спектр пристроїв.

На шляху повернення до ігрової спільноти Discord відмовляється від подальшої реалізації наміченого у 2020 році плану. У розпал пандемії коронавірусу люди по всьому світу гостро потребували сервісів для обміну повідомленнями та спілкування. Саме тоді компанія вирішила зробити свою платформу більш придатною для різних користувачів. З того часу багато що змінилося, а компанія провела масштабне скорочення штату співробітників. На цьому тлі було ухвалено рішення про подальший розвиток Discord насамперед для ігрової спільноти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: