У Telegram знайшли нові функції

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Портал «Чайна ревю» виявив у новій бета-версії Telegram для Android нові функції, про які поки що не було оголошено офіційно. Серед них — глобальний пошук по хештегах, анімації повідомлень та деякі візуальні зміни.

Реклама

Одним із головних нововведень стала можливість пошуку по хештегах у публічних каналах. Натиснувши на хештег у будь-якому повідомленні, можна переглянути всі повідомлення з таким же хештегом у поточному чаті, особистих повідомленнях та у всіх публічних постах.

Під час редагування повідомлення додали можливість згортати великі цитати.

У власних чатах з’явилася можливість додавати різні анімації повідомленням: для цього потрібно затиснути кнопку відправки та вибрати потрібний ефект.

Якщо в загальному чаті затиснути аватарку користувача, можна переглянути всі його повідомлення.

Якщо натиснути на номер телефону в чаті, можна швидко написати на нього або зателефонувати, якщо той зареєстрований в Telegram.

Для повідомлень з прикріпленими медіафайлами з’явилася можливість обрати розташування тексту: зверху або знизу: для цього під час написання потрібно затиснути кнопку відправки та вибрати Move Caption Up.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоtehnofan.com.ua

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: