Стало відомо коли Apple представить власний складний пристрій

Час читання: < 1 хв.
Стало відомо коли Apple представить власний складний пристрій

Новий звіт авторитетного аналітика Apple Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) розкриває трохи більше про майбутній гібридний складаний пристрій Apple. Він вважає, що компанія зможе випустити не один, а, можливо, два складних пристрої в першій половині 2026 року.

Реклама

Це здебільшого збігається з нещодавніми чутками про те, що складаний пристрій, схожий на планшет, дебютує наприкінці 2025 або на початку 2026 року. Наразі розробляються два форм-фактори – 20,25″ і 18,8″, а в складеному стані вони зменшуються до 14-15″ і 13-14″ відповідно.

Висновки ланцюжка поставок свідчать про те, що LG буде єдиним постачальником цих складних панелей, які, ймовірно, не матимуть складок, що призведе до зростання їхньої вартості. Панель буде поєднана з дорогим шарніром, і попередні оцінки вказують на $600-650 за саму панель і $200-250 за шарнір. Постачальником шарнірів для Apple буде компанія Amphenol.

Зараз читають  Vodafone представив безкоштовний інтернет для планшетів і ноутбуків

Обидві складні панелі працюватимуть на власному чіпі серії M5.

Мінг-Чі Куо також дає розпливчасту оцінку загальної вартості. Якщо початкові оцінки точні, то перший складаний планшет компанії буде продаватися за ціною, схожою на нинішній Vision Pro, який зараз коштує від $3 499. Проте, поставки, ймовірно, будуть вищими, ніж у Vision Pro, десь біля позначки в 1 мільйон примірників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.