YouTube повернув розкритикований редизайн

Час читання: < 1 хв.
YouTube повернув розкритикований редизайн

YouTube запустив редизайн свого сайту, який широко критикується. Спочатку випробуваний в середині квітня редизайн перемістив назву відео, його опис і коментарі в бічну частину екрана, розмістивши рекомендації відео з більшими мініатюрами і назвами безпосередньо під відео. Цей макет викликав значну реакцію користувачів, що змусило YouTube незабаром скасувати зміни.

Реклама

Незважаючи на негативні відгуки, останні кілька днів YouTube знову представив редизайн. В даний час він поширюється в обмеженому обсязі, що дозволяє припустити, що він ще перебуває на стадії тестування, а не повного впровадження.

Зараз читають  YouTube тестує чотири нові функції для глядачів та блогерів

Причина другої спроби залишається незрозумілою, але вона вказує на те, що YouTube збирає більше даних, перш ніж прийняти рішення про те, чи варто робити цей дизайн незмінним.

У постах YouTube у соціальних мережах редизайн було названо «експериментом».

І так, у міру того, як редизайн з’являється знову, користувачі продовжують висловлювати своє невдоволення, залишаючи долю нового виду сайту невизначеною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.