Верховна Рада підтримала єдину роумінгову зону з Євросоюзом

Час читання: < 1 хв.

Парламент підтримав закон про впровадження норм європейського законодавства з питань роумінгу. Про це стало відомо 22 травня.

Реклама

Верховна Рада ухвалила закон про впровадження норм європейського законодавства з питання роумінгу, повідомив у telegram народний депутат Олексій Гончаренко.

Схвалений парламентом документ (проєкт закону №10265) передбачає, що українці зможуть користуватися зв’язком у країнах ЄС без додаткових платежів протягом чотирьох місяців, а європейці – в Україні.

Зараз читають  Штучним інтелект стає розумнішим: чат-бот на базі GPT-4 пройшов тест Тьюринга

Закон спрямований на поступову інтеграцію до Єдиного цифрового ринку ЄС, а саме – отримання Україною режиму внутрішнього ринку з ЄС в частині послуг роумінгу шляхом приєднання до єдиної роумінгової зони ЄС «Роумінг як вдома» (Roam-Like-AtHomе/RLAH).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.