Telegram запускає свою валюту Stars

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Найбільша платформа для обміну повідомленнями Telegram незабаром запустить свою валюту Stars для оплати покупок в роботах і міні-додатках. Все через вимоги Apple про платежі всередині додатків, які розповсюджуються в App Store.

Реклама

Про таке нововведення Telegram повідомив розробників, а увагу на ситуацію звернув канал Телеграм Маркетинг. Зокрема, творці месенджера зазначають, що App Store попередив Telegram про порушення пунктів 4.7 та 3.1.1 правил перевірки додатків. Простіше кажучи, месенджер Павла Дурова приймає платежі від клієнтів в обхід механізму внутрішніх покупок Apple, що засмучує Тіма Кука.

Найпоширеніший приклад – фірмовий бот @PremiumBot, який дозволяє купувати Premium-підписку безпосередньо в Telegram без комісії App Store та Google Play.

За даними розробників, користувачам доведеться заздалегідь купувати валюту Stars через інструменти покупок App Store та Google Play (з комісією 30%), а потім розплачуватись їй у додатку. До речі, валюту можна буде виводити і до TON. Ну а запровадити її планують з 12 червня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: