Ілон Маск замінить робітників на роботів Optimus уже до кінця 2025 року

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Ілон Маск та Tesla готові до серйозних змін на своїх заводах. Компанія представила новий технологічний прорив у вигляді людиноподібного робота Optimus, який вже зараз демонструє вражаючі можливості реальних виробничих умов.

Реклама

Відео, опубліковане на youtube.com, показує, як Optimus з високою точністю та швидкістю виконує складні маніпуляції, такі як встановлення акумуляторних елементів. Це стало можливим завдяки інноваційним нейронним мережам, які дозволяють роботу генерувати складні рухи суглобів.

Маск упевнений, що до кінця нинішнього року Optimus буде готовий до виконання значних завдань на заводах компанії, а вже через рік роботи будуть готові до постачання іншим компаніям, які захочуть оптимізувати процеси виробництва своєї продукції. Це знаменує серйозну віху в автоматизації промисловості.

Технічні можливості Optimus дуже вражають – робот здатний піднімати важкі предмети, виконувати точні маніпуляції та взаємодіяти з навколишнім середовищем. Крім того, він має просунуті функції, включаючи сприйняття людської мови і переміщення в реальному часі.

Очевидно, що Tesla готується до революційних змін на своїх заводах, де роботи Optimus незабаром займуть місце людських робітників. Не тільки підвищить ефективність виробництва, а й назавжди змінить вигляд сучасної промисловості.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ