OpenAI готує конкурента пошуковику Google, але на базі ШІ

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Згідно з новим звітом Reuters, OpenAI збирається запустити свою пошукову систему на базі штучного інтелекту 13 травня за день до щорічної конференції розробників Google I/O 2024.

Реклама

Хоча OpenAI офіційно не підтвердила дату запуску, повідомляється, що пошукова система функціонуватиме аналогічно до ChatGPT компанії. Користувачі зможуть ставити запитання та отримувати відповіді з різних онлайн-джерел, таких як новинні статті, блоги та Вікіпедія, з цитатами та відповідними зображеннями.

Ця функціональність, схоже, кидає прямий виклик пошуковій генерації Google Search Generative Experience (SGE), яка зараз перебуває на стадії тестування з обмеженою аудиторією. Обидві компанії явно розширюють межі пошуку на основі штучного інтелекту, прагнучи надати користувачам повніші та інформативніші результати.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерело9to5google.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: