Стало відомо, про що промовчала Apple на презентації нових iPad

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є кілька неочевидних змін у нових iPad , про які Apple не почала говорити під час минулої презентації. Зарубіжні видання, які зуміли познайомитися з новинками, знайшли і перерахували їх. До того ж усі вони стали спрощенням у порівнянні з попереднім поколінням планшетів.

Перша зміна стосується всіх новинок – це відсутність слота для фізичної SIM-картки. Тепер 5G-версії планшетів оснащені лише eSIM. Інші нововведення помітили тільки в iPad Pro. Наприклад, потужність процесора та кількість оперативної пам’яті залежить від об’єму накопичувача.

Якщо вибрати iPad Pro з 256 або 512 ГБ, то всередині будуть встановлені 8 ГБ ОЗУ та дев’ятиядерний Apple M4, який складається з трьох високопродуктивних та шести енергоефективних ядер. Моделі на 1 та 2 ТБ отримали десятиядерний M4 з додатковим високопродуктивним ядром та 16 ГБ оперативної пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інша зміна — нові «прошки» втратили ультраширококутну камеру. У них залишився лише один об’єктив, лідар та спалах. Також журналісти помітили, що тепер у коробках із планшетами немає знаменитої наклейки з логотипом Apple. За словами компанії, рішення про «скасування» ухвалено через турботи про екологію і в рамках досягнення мети звільнення від пластику в упаковках товарів. Але наклейку можна отримати при покупці планшетів у роздрібних Apple Store. Крім того, в деяких країнах нові iPad більше не поставлятимуться із комплектними зарядками.

Нарешті, при покупці iPad Pro з матовим екраном потрібно бути готовим, що якість зображення буде трохи гіршою порівняно з глянцевим склом, а чорний буде не таким глибоким. Крім того, рамки в такій версії все одно глянсові, а матове покриття досить просто пошкодити.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

ДЖЕРЕЛО4pda.to

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.