Apple прибрала зарядний пристрій з нових iPad Pro та iPad Air у Європі

Apple прибрала зарядний пристрій з нових iPad Pro та iPad Air у Європі
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Учора Apple представила нові лінійки iPad Pro та iPad Air , а також оновлені Apple Pencil та Magic Keyboard. Користувачі у Великій Британії та інших країнах Європи дізналися після анонсу, що Apple більше не включає зарядний пристрій у комплект поставки нових iPad Air та iPad Pro.

Згідно з інформацією, опублікованою на офіційному сайті Apple, iPad Pro та iPad Air, що продаються в цих регіонах, включають лише кабель USB-C. Варто додати, що iPad Pro та iPad Air попереднього покоління включали зарядний пристрій.

iPad mini та iPad 10, що продаються у Великобританії та Європі, як і раніше включають блок живлення. iPad Pro та iPad Air, що продаються за межами Великобританії та Європи, теж отримали зарядний пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛО9to5mac.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.