Нові iPad 2024 року, як і раніше, працюють від акумулятора тільки 10 годин

Нові iPad 2024 року, як і раніше, працюють від акумулятора тільки 10 годин
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлені сьогодні компанією Apple моделі iPad Pro та iPad Air продовжують забезпечувати ті ж 10 годин автономної роботи, які Apple рекламує в iPad вже багато років, незважаючи на додавання нових, ефективніших чіпів.

iPad Pro оснащений чіпом M4, який побудований за 3-нанометровою технологією другого покоління, і має шість ефективних ядер, що на два більше, ніж у M2. Пристрій також оснащений більш економічним OLED-дисплеєм, але ні чіп, ні OLED-дисплей не спричинили збільшення часу автономної роботи.

11-дюймовий iPad Pro оснащений батареєю ємністю 31,29 Вт. .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується iPad Air, то 11-дюймова модель має батарею ємністю 28,93 Вт, що трохи більше, ніж 28,6 Вт, які були в попередній 10,9-дюймової версії. Нова 13-дюймова модель оснащена батареєю ємністю 36,59 Вт · год.

Apple стверджує, що моделі iPad Pro та iPad Air працюють до 10 годин при роботі в Інтернеті по Wi-Fi або перегляду відео, але цей час знижується до дев’ятої години при роботі в Інтернеті за допомогою мережі передачі даних.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.