Графічний процесор Sony PlayStation 5 Pro може отримати максимальну частоту 2,35 ГГц та збільшений кеш

Графічний процесор Sony PS 5 Pro може отримати максимальну частоту 2,35 ГГц та збільшені кеші
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фахівці відомого YouTube каналу Digital Foundry обговорили в новому подкасті характеристики графічного процесора ігрової консолі Sony PlayStation 5 Pro (PS5 Pro), інформації про які вони нібито отримали доступ на порталі розробників Sony.

Знову підтверджується інформація про наявність у новому графічному процесорі 30 обчислювальних блоків WGP або 60 блоків CU з тим лише уточненням, що вони будуть розділені на два великі шейдерні двигуни.

З нового було озвучено розміри кеш пам’яті. Так, фахівці говорять про дворазове збільшення обсягів кеш-пам’яті GL1 і GLOV, що має позитивно вплинути на продуктивність у трасуванні променів. Також було озвучено максимальну частоту графічного процесора, яка буде обмежена рівнем 2,35 гігагерця, а не 2,23, як повідомлялося раніше. Не постійний робочий показник, а верхній ліміт. Реальна частота динамічно змінюватиметься в залежності від різних факторів, включаючи передустановки розробників, які, за чутками, можуть вибирати в новій версії консолі режим із підвищеною продуктивністю процесора за рахунок деякого зниження лімітів потужності GPU.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОvideocardz.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.