Головна Новини України та Світу Київстар запропонував абонентам дешевий тариф для пенсіонерів

Київстар запропонував абонентам дешевий тариф для пенсіонерів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор “Київстар” розповів клієнтам про тариф без інтернету, який буде корисним людям похилого віку, які не використовують трафік у рамках інших пакетів послуг.

Про це пише “Хвиля”, посилаючись на коментарі на сторінці компанії у Фейсбуці.

“Чому я маю платити за послуги, наприклад інтернет, якщо я не користуюся ним? Скільки грошей ви таким чином здираєте з людей? Мені, як і більшості пенсіонерів, потрібний лише мобільний зв’язок. Чому немає такого тарифу?”, – обурився абонент.

У відповідь представник Київстар заявив, що компанія має тариф “Любов до батьків”, який може сподобатися абоненту.

Зазначимо, що згідно з інформацією із сайту Київстар, в рамках цього пакету надається безліміт на дзвінки в мережі, 50 хвилин на інші номери, 50 СМС та 5 Гб інтернету. Як наголошують у компанії, цей пакет послуг підійде для пенсіонерів чи осіб з інвалідністю. Обійдеться цей тариф у 125 гривень на місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: