Xiaomi 15 Series може з’явитися у Китаї у жовтні цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно компанія Xiaomi випустила на світовий ринок смартфон Xiaomi 14 Ultra з вражаючими можливостями камери і шокуючим цінником. Тремтіння, викликане цією серією, ще не вляглося, а вже почали з’являтися повідомлення про її наступника. Йдеться про серію Xiaomi 15, яка, за прогнозами DCS, має з’явитися у середині жовтня цього року. Очікується, що до серії увійдуть ванільний варіант і варіант Pro. Раніше DCS також повідомляла, що Xiaomi може розпочати масове виробництво цієї серії у вересні цього року. Його попередник також дебютував у Китаї у жовтні минулого року, а потім вийшов на світовий ринок на початку цього року.

Те саме очікується і з серією Xiaomi 15, яку компанія може запустити у жовтні цього року в Китаї, а потім на глобальному ринку у 1 кварталі 2025 року. Спочатку компанія може випустити стандартну та професійну версії, а потім – версію Ultra. Той же типстер нещодавно розповів про деякі ключові характеристики телефону, включаючи 50-Мп перископічний об’єктив та телезйомку. Він також повідомив, що смартфон може працювати на чіпсеті Snapdragon 8 Gen 4. Також стверджується, що це перший смартфон, який отримає цей чіп, оскільки Xiaomi 14 серії отримали Snapdragon 8 Gen 3 першими. Він також може отримати ультразвуковий датчик відбитків пальців на дисплеї.

Мало того, DCS також натякнула, що цього року Xiaomi може підвищити ціну на цю серію. Про цю серію ще багато потрібно дізнатися, але з урахуванням заявлених характеристик неважко сказати, що компанія докладає всіх зусиль, щоб скласти найжорсткішу конкуренцію іншим брендам.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.