Microsoft поставила на паузу оновлення ШІ Copilot для Windows 11

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Microsoft тимчасово припиняє публічне тестування нових функцій Copilot, свого ШІ -асистента, інтегрованого в Windows 11. Це сталося напередодні заходу, який відбудеться 20 травня і на якому, як очікується, буде представлено майбутнє Copilot та інших функцій Windows, які базуються на штучному інтелекті.

Windows Insider пише, що було ухвалено рішення про «подальше доопрацювання» Copilot на основі відгуків користувачів. Існуючі користувачі не постраждають, і Copilot продовжить працювати у звичайному режимі.

Ця новина слідує за амбітними планами Microsoft на 2024 рік, названий «роком ПК зі штучним інтелектом».

Очікується, що на заході 20 травня буде представлено декілька розробок:

  • Нові ноутбуки Surface. Ці ноутбуки, що працюють на процесорах Snapdragon, будуть працювати під керуванням Windows і безпосередньо конкурувати з MacBook Air на базі M3.
  • Додаток AI Explorer. Ця програма, за чутками, може нагадувати стару функцію Windows 10 Timeline, дозволяючи користувачам відновлювати виконання завдань на різних пристроях та потенційно інтегруючи функції штучного інтелекту.
  • Розширені функції Copilot. Хоча конкретні деталі поки не розголошуються, Microsoft може представити покращені інтерфейси користувача для Copilot. Серед раніше протестованих функцій – анімовані значки на панелі завдань, що вказують на доступність Copilot, і вікно для зручнішої взаємодії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.