WhatsApp представив нові функції для спільнот

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp анонсував появу нових опцій. Вони будуть корисні всім користувачам, які перебувають у групах. Інформація про нововведення з’явилася у блозі WhatsApp.

«З моменту запуску Співтовариств ми спостерігали, як люди із спільними інтересами — сусіди, учасники шкільних асоціацій, любителі хобі і не лише — використовували цю функцію, щоб підтримувати зв’язок та порядок у групах, об’єднаних спільною метою. Ми хочемо допомогти спільнотам зміцнити цей зв’язок, тому пропонуємо новий спосіб планування заходів у WhatsApp, а також запускаємо функцію організованих відповідей у ​​групах оголошень, щоб учасники могли відповідати на важливі оновлення, отримані від адмінів», – повідомляє команда месенджера.

Функція «Заходи» дозволяє планувати віртуальні зустрічі, дні народження та інші події у WhatsApp. Будь-хто може створити захід, а решта учасників — надіслати відповідь. Так увесь гурт знатиме, хто точно прийде на заплановану зустріч. Гості також можуть знайти захід на сторінці з інформацією про групу. Усі, хто йде на зустріч, отримають автоматичне повідомлення напередодні її початку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами розробників, спочатку функція «Заходи» буде доступна лише у групах, які входять до спільноти. Найближчими місяцями підтримку розширять для всіх груп.

Функція «Відповіді» в групах оголошень дає адміністраторам можливість отримувати зворотний зв’язок від учасників. Відповіді групуються та мінімізуються. Це дозволяє побачити, що сказали інші учасники у контексті. Зазначається, що повідомлення про відповіді буде вимкнено для всіх.

У майбутньому з’явиться більше нових опцій для спільнот та груп. Представники месенджера обіцяли ділитися інформацією про інші нововведення у блозі WhatsApp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОblog.whatsapp.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.