“Google Фото” дозволить покращувати відео одним натисканням

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У програмі Google Фото з’явиться нова функція, яка дозволить швидко покращити якість будь-якого відео. Для цього лише доведеться натиснути одну кнопку.

Як пише Android Authority з посиланням на датамайнера AssembleDebug, нововведення знайшли у версії програми під номером 6.81.0.628906483. Поки що її немає у відкритому доступі. Щоб отримати функцію, датамайнер довелося внести коригування в роботу «Google Фото».

За попередніми даними, функція «Покращення вашого відео» знаходиться біля кнопки «Стабілізація» в редакторі програми. Фішка дозволить автоматично підвищити якість будь-якого ролика. Система підкоригує яскравість, а також внесе виправлення до налаштувань кольору, контрастності та інших параметрів. Фішка працює на смартфоні, а не на серверах Google. У зв’язку з цим на обробку відео може знадобитися багато часу в залежності від тривалості ролика та продуктивності девайсу.

Поки що розробники не говорять, коли варто чекати на нову функцію у звичайній версії «Google Фото». І це не єдине нововведення, яке готують для програми. Користувачі незабаром зможуть швидко розібратися з безладом у галереї. Унікальна функція вже з’явилася в бета-версії Google Фото.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.