Куо: Apple Watch Ultra майже не отримають апаратних оновлень цього року

Куо: Apple Watch Ultra майже не отримають апаратних оновлень цього року
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Трохи більше півроку тому аналітик ланцюжка поставок Apple Мінг-Чі Куо заявив, що шанси на запуск нового Apple Watch Ultra у 2024 році “зменшуються”, але тепер, схоже, що Apple Watch Ultra 3 все ж вийде на ринок цього року.

У повідомленні для MacRumors Куо сказав, що хоча Apple Watch Ultra буде оновлено цього року, нова модель матиме “дуже мало” апаратних оновлень порівняно з Apple Watch Ultra 2. Куо не розкрив конкретних змін, запланованих для Apple Watch Ultra 3, анонс якого очікується у вересні.

Третє покоління Apple Watch SE також може бути представлене цього року, якщо Apple дотримуватиметься дворічного циклу оновлення моделі, але наступник Apple Watch Series 9 ще не представлений Марк Гурман з Bloomberg раніше повідомляв, що більш тонкий про оновлений дизайн Apple Watch X. Він зазначив, що годинник вийде в “2024 або 2025 році”, і неясно, чи з’явиться він в цьому році, чи в наступному.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У будь-якому випадку, Гурман раніше говорив, що модель, яка прийде на зміну Apple Watch Series 9, буде оснащена датчиком артеріального тиску і системою визначення апное уві сні, і ці функції майже з’являться в Apple Watch Ultra 3.

Оригінальні Apple Watch були представлені у вересні 2014 року, а у продаж надійшли у квітні 2015 року, тож пристрій наближається до свого десятирічного ювілею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.