У Київстар повідомили про впровадження нового коду у SIM-картах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Київстар переходить на нові номери SIM-карток. Вони починатимуться з нового коду 077. При цьому старі номери обіцяють не чіпати. У компанії заявляють, що новий код вирішить проблему із дефіцитом номерів, яка назрівала уже найближчим часом.

Мобільний оператор Київстар випустить нові SIM-картки з кодом 077. Дозвіл на використання нового коду компанія отримала від Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах електронних комунікацій, радіочастотного спектру та надання послуг поштового зв’язку (НКЕК).

З інформації Нацкомісії стало відомо, що дозвіл на користування кодом 077 надано мобільному оператору терміном на 5 років. Це дасть змогу поповнити ряди абонентів Київстар ще 10 мільйонами користувачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“НКЕК прийняла рішення видати приватному акціонерному товариству “Київстар” дозвіл на користування кодом мережі призначення “77” для мобільного зв’язку з абонентською ємністю 10 млн негеографічних номерів для надання електронних комунікаційних послуг на території України терміном на 5 років”, – повідомляє Нацкомісія.

У Київстар вже почали впроваджувати новий код

У Київстар також підтвердили, що отримали у своє розпорядження новий код. Таким чином, 077 стане шостим кодом, яким будуть користуватися клієнти цього мобільного оператора. На сьогодні у компанії використовуються такі коди:

  • 67;
  • 68;
  • 96;
  • 97;
  • 98.

Тепер до них додасться ще й код 77. У компанії упевнені, що він принесе удачу, як мобільному оператору, так і власникам нових номерів.

“Нещодавно наша компанія отримала дозвіл від НКЕК на користування кодом – 077. Ми впевнені, що ці сімки приносять удачу їхнім власникам. Вже скоро можна буде перевірити. Зараз ми вводимо новий код у систему”, – поділились у Київстар.

При цьому, звичайно ж, основна мета впровадження нового коду – створення маневру для залучення нових абонентів. У листі з проханням про виділення нового коду, який компанія раніше відправила до НКЕК, йдеться, що Київстару ледь вистачить наявного номерного ресурсу на найближчі два роки.

До речі, вже зараз нерідко українці скаржаться, що їхні померлі родичі та друзі згодом після смерті “з’являються в мережі”, чим неабияк лякають своїх близьких. Як з’ясувалося, через дефіцит вільних номерів оператори стільникового зв’язку, зачекавши якийсь період після смерті колишнього власника, віддають його номер новому клієнту.

 

Тепер, з отриманням нового коду, в оператора відкрилося друге дихання. Він зможе і надалі розвивати ринок своїх послуг, маючи можливість залучити ще 10 мільйонів нових абонентів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.