Apple скорочує виробництво Vision Pro – попит на нього різко падає

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами надійного постачальника інформації про ланцюжок поставок Apple Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo), справи з гарнітурою Vision Pro на даний момент далеко не райдужні. Куо каже, що Apple знизила свої прогнози щодо поставок (а отже, і виробничих замовлень) на весь рік до 400 000-450 000 одиниць, тоді як “ринковий консенсус” становить 700 000-800 000 одиниць або більше.

Apple зробила це ще до запуску гарнітури на ринках за межами США, а це означає, що попит у США різко впав і виявився значно нижчим за початкові очікування компанії. Таким чином, під впливом різкого падіння попиту в США, Apple займає консервативну позицію щодо попиту на інших ринках, де вона планує запустити Vision Pro пізніше цього року.

Схоже, що Vision Pro мав свої 15 хвилин слави, як казали раніше, а потім зник у невідомості, оскільки новинка зносилася.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple також нібито переглядає і коригує свою дорожню карту майбутніх випусків, а це означає, що в 2025 році нової моделі Vision Pro може не бути. Крім того, Apple очікує, що поставки Vision Pro у 2025 році зменшаться порівняно з 2024 роком.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.