Всього за 35 гривень на місяць: Vodafone представляє новий доступний тариф, але є нюанс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор Vodafone порадував своїх клієнтів привабливою пропозицією, вартість якої менша, ніж ціна чашки кави — лише 35 гривень на місяць.

Про це повідомляється на офіційній сторінці компанії у Facebook.

Згідно з заявою мобільного оператора, новий пільговий тарифний план для абонентів є інноваційною послугою від мобільного оператора під назвою «Нічні Гігабайти». Повідомляється, що за символічну плату 35 гривень абонент мобільного оператора отримує додаткові 15 гігабайт інтернет-трафіку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У компанії наголошують, що використовувати ці гігабайти можна лише у певний час — з 23:00 до 08:00 (у цей час основні ГБ із пакету послуг абонента не витрачаються). Крім цього, уточнюється, що підключити цю послугу можна через мобільний додаток My Vodafone або зателефонувавши по комбінації *312# .

Зазначається, що не всі клієнти мобільного оператора Vodafone раді такій пропозиції.

Деякі абоненти Vodafone висловлюють невдоволення збільшенням вартості послуг зв’язку, особливо це торкається пенсіонерів.

Деякі абоненти мобільного оператора пишуть у коментарях, що пенсіонери скаржаться на збільшення щорічної плати за послугу Vodafone Лайт+ на 300 гривень цього року. Вони додають, що це незважаючи на те, що вік у людей вже 85, 90 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.