Опубліковано найкращі знімки Sony World Photography Awards 2024

Sony World Photography Awards 2024 – один із найпрестижніших фотоконкурсів, який проводиться як серед профі, так і любителів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це фотографія Ліама Мани (Велика Британія). Саме він отримав почесне звання Відкритого фотографа року. Він виграє 5000 доларів, комплект цифрової обробки зображень Sony, включення у виставку та книгу Sony World Photography Awards, а також глобальний онлайн-репортаж. У Відкритому конкурсі нагороджуються яскраві окремі зображення, що наголошують на красі нашого світу. Фотографи могли безкоштовно надіслати до трьох зображень у десяти категоріях.

Ми ж відібрали кілька знімків з кожної категорії, щоб ви могли вражатись тим, як камера може фіксувати життя в моменті. Особливо якщо ця камера в талановитих руках.

Sony World Photography Awards – це премія, яку називають глобальним рупором фотографії. Конкурс проводиться багато років і дає глибоке уявлення про сучасні тенденції у цій галузі. Як для тих, хто відбувся, так і для фотохудожників-початківців. Це унікальна можливість продемонструвати свої роботи на світовому рівні.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цього року журі переглянуло майже 400 тисяч знімків та обрало найкращі у кількох категоріях — подивитися все можна на сайті премії .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.