Google Pixel 8a у синьому та зеленому кольорах показали наживо

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Pixel 8a – це майбутній смартфон середнього класу, запуск якого буде оголошений на заході Google I/O 14 травня. Нещодавно з’явилася інформація про ціни на Google Pixel 8a у Канаді, що передбачає підвищення цін.

Тепер, після того, як Pixel 8a раніше був помічений у реальному житті, в мережі знову опублікували нові реальні зображення, цього разу в синьому та зеленому кольорах.

Передбачається, що Google Pixel 8a буде випущений у чотирьох кольорах: обсидіан, м’ятний, порцеляна та затока. Останній витік, яким поділився користувач соціальної мережі Mohamma11824513, нібито демонструє реальні зображення Google Pixel 8a у кольорах Bay та Mint.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інше джерело інформації, @ Mystery Lupin, поділилося відео , що показує вміст коробки Google Pixel 8a і ціну в марокканських дирхамах. У вмісті коробки з відео зображено кабель USB Type-C на Type-C та перетворювач USB-A на USB-C.

У коробці не було зарядного пристрою, а ціна Марокко становить еквівалент приблизно 470 доларів. Це може означати, що зростання цін менше порівняно з тим, що йшлося у чутках про Pixel 8a раніше.

Обидва кольори виглядають яскравими на Pixel 8a, особливо виділяється синій. Зелений колір здається трохи приглушеним і близьким до того, що було показано в попередніх витоках.

Але м’ятний колір передбачуваного Pixel 8a, показаний в останній витік, виглядає пристойно порівняно із зеленими кольорами Pixel 8 і 8 Pro, випущених минулого року.

Хоча апаратне забезпечення пристрою відповідає тому, що ми досі чули про Google Pixel 8a, незважаючи на всі витоки та чутки, ми все ж таки радимо вам ставитися до будь-якої неофіційної інформації з часткою скептицизму.

Очікується, що Google Pixel 8a буде оснащений чіпсетом Tensor G3 у поєднанні з 8 ГБ оперативної пам’яті. Повідомляється, що пристрій пропонуватиметься зі 128 ГБ та 256 ГБ вбудованої пам’яті. За чутками, Pixel 8a буде оснащений 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм із частотою 120 Гц та максимальною яскравістю 1400 ніт.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.