Google Gemini на Android дозволить вибирати програму для потокової передачі музики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google Gemini – це експериментальний штучний помічник, який повільно, але неухильно набуває нових функцій. Минулого місяця Gemini отримала можливість автоматично запускати навігацію Google Maps на вашому телефоні.

Дотримуючись свіжої поради, Google незабаром може позбавитися деяких обмежень Gemini, включаючи неможливість ідентифікувати пісні, що відтворюються в даний момент, такі як Google Assistant, або відсутність підтримки сторонніх сервісів потокової передачі музики, таких як Spotify.

За словами надійного інформатора AssembleDebug, Google, схоже, працює над наданням ШІ-помічнику нової функції, пов’язаної з музикою. Google може незабаром додати нову опцію Музика, яка дозволить користувачам вибирати кращі сервіси, що використовуються для відтворення музики. Примітно, що на сторінці настроювань Gemini з’явилася нова опція «Музика».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Параметр “Музика” є передостаннім у списку параметрів на сторінці налаштувань. Натиснувши «Музика», ви перейдете на наступну сторінку, де зможете «Вибрати медіа-провайдера за замовчуванням», а це означає, що ви можете вибрати службу потокової передачі музики на власний розсуд.

Судячи з опублікованих знімків екрана, сторінка «Виберіть медіа-провайдера за замовчуванням» в даний момент відображається порожньою, і для вибору немає доступних потокових сервісів або програм, ймовірно, тому що ця функція все ще перебуває в розробці.

Однак, як тільки ця функція буде готова, ви побачите та зможете вибрати програму та службу потокової передачі музики за умовчанням серед різних варіантів, таких як Spotify, YouTube Music, Apple Music тощо, на сторінці «Виберіть постачальника мультимедіа за замовчуванням» , що дозволяє Gemini відтворювати контент за допомогою улюбленої музичної програми за допомогою голосових команд.

Схоже, що ця функція ще недопрацьована, і зараз немає інформації про те, коли Google планує представити нову опцію «Музика» на Gemini.

Можливість розпізнавати та відтворювати музику за допомогою музичної програми дасть користувачеві більше причин переключитися на Gemini з Google Assistant. Можливості Gemini добре відомі, тому, як повідомляється, Apple також веде переговори з Google, щоб дозволити Gemini використовувати функції ШІ на iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.