Samsung у паніці від раптово виниклих проблем

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Керівники різних підрозділів Samsung у Південній Кореї тепер будуть працювати шість днів на тиждень, а не п’ять, як було раніше. Це рішення було ухвалене через падіння національної валюти, зростання цін на нафту та слабкі фінансові результати Samsung у 2023 році.

Керівники Samsung Electronics відпрацьовуватимуть звичайну п’ятиденку, а потім мають приходити до офісів у суботу чи в неділю. Вони також переглянуть стратегії своїх підрозділів, щоб адаптуватися до ринку, що змінюється. Показники основних підрозділів Samsung Group за 2023 не виправдали очікувань власників компанії, тому вони ввели шестиденний робочий тиждень для керівників, щоб подолати кризу.

Керівники підрозділів Samsung C&T Corp., Samsung Heavy Industries Co. та Samsung E& A Co. З початку 2024 року вже працюють шість днів на тиждень. Для співробітників нижче за виконавчий рівень у всій бізнес-групі збережеться п’ятиденний робочий тиждень.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За підсумками 2023 року компанія Samsung Electronics зафіксувала операційний збиток у розмірі 15 трлн (11 млрд доларів США), більша частина якого припала на підрозділ Device Solutions, що займається напівпровідниковим бізнесом. Samsung Electronics намагається випередити свого конкурента SK Hynix на ринку високопропускної пам’яті, яка широко використовується для додатків штучного інтелекту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.