Чутки: 12,9-дюймовий iPad Air буде оснащений mini-LED дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За словами Росса Янга, генерального директора дослідницької компанії Display Supply Chain Consultants, 12,9-дюймовий iPad Air, анонс якого очікується у травні, буде оснащений mini-LED дисплеєм, як і поточна 12,9-дюймова модель iPad Pro.

Існуючий 10,9-дюймовий iPad Air комплектується традиційною РК-панеллю, а перехід на технологію mini-LED дозволить збільшити яскравість для HDR-контенту, зробити глибшим чорний колір та багато іншого.

Враховуючи, що Apple не має запасів 10,9-дюймових mini-LED дисплеїв, цілком імовірно, що менший iPad Air, як і раніше, буде оснащуватися РК-панеллю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Янг розкрив цю інформацію в пості , опублікованому сьогодні на соціальній медіаплатформі X. За його словами, в 12,9-дюймовому iPad Air будуть використовуватися панелі mini-LED, що залишилися від 12,9-дюймового iPad Pro, а як ще одна перевага він назвав нижче енергоспоживання.

Очікується, що наступні 11- і 12,9-дюймові моделі iPad Pro перейдуть з mini-LED на OLED-дисплеї. Анонс нових iPad Pro також очікується у травні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.