У мережі з’явилися специфікації PlayStation 5 Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Витік технічних подробиць PlayStation 5 Pro обіцяє потужне оновлення консолі, але питання, які ексклюзивні ігри Sony зможе запропонувати геймерам для демонстрації її можливостей.

Нещодавно стався витік технічних характеристик PlayStation 5 Pro, що розкриває плани Sony щодо їхньої майбутньої консолі. Згідно з інформацією, отриманою The Verge, PS5 Pro має вийти у святковий період 2024 року.

Нові подробиці доповнюють специфікації, що раніше просочилися, включаючи підвищену продуктивність і більш просунуті графічні можливості в порівнянні з поточною моделлю PS5. Однак питання залишається, які ігри будуть доступні для демонстрації покращених можливостей PS5 Pro.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними джерел, Sony не планує випускати великі ексклюзивні ігри для системи у святковий сезон 2024 року. Натомість компанія може зосередитися на оновлених версіях популярних PS5-ігор, таких як God of War: Ragnarok, Spider-Man 2 та Horizon Forbidden West.

Без нових “системних продавців” запуск PS5 Pro може зіткнутися з труднощами переконання геймерів у необхідності оновлення. Sony має вирішити, як забезпечити достатню привабливість для придбання більш потужної консолі без ексклюзивних хітів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.