Інтеграція PlayStation на ПК: Sony розширює можливості гравців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно Sony оголосила про нові зміни у підході до портування своїх ігор на ПК. Поряд із випуском вимог до обладнання для Ghost of Tsushima Director’s Cut на ПК, компанія також повідомила про додавання спеціального оверлея для PlayStation у свої ігри для персональних комп’ютерів.

Цей оверлей надасть гравцям доступ до їхнього профілю PlayStation, списку друзів, трофеїв та налаштувань. Так, починаючи з Ghost of Tsushima, трофеї PlayStation з’являтимуться і на ПК-версіях ігор.

Цей крок наближає платформу PlayStation до того, як зараз працює Xbox на ПК. Раніше ці сервіси були ексклюзивними для консолей PlayStation, але тепер Sony прагне розширити можливості гравців, які переносять улюблені ігри на комп’ютери.

Більше того, Sony нещодавно заявила, що подвоїть кількість мультиплатформних релізів та перенесе більше ігор на ПК. За словами генерального директора Sony Interactive Entertainment Хірокі Тотокі, “сильні ігри, які досягнуть зростання на PS5, ПК та інших платформах, збільшать наш прибуток. Ми вважаємо, що ми маємо можливості для підвищення рентабельності, і маємо намір активно використовувати їх”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цей крок може бути провісником подальшого зміцнення позицій PlayStation на ПК. У майбутньому не виключено, що Sony може випустити спеціальну програму для ПК, а також запропонувати послугу передплати, аналогічну Xbox Game Pass, для своєї екосистеми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.