WhatsApp впроваджує фільтри чатів, щоб швидше знаходити повідомлення

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

WhatsApp вводить нові фільтри для чатів, щоб полегшити пошук потрібних повідомлень та зменшити необхідність прокручувати спільну вкладку із повідомленнями. Так, як у Telegram.

Наступні три нові фільтри з’являються у верхній частині основного списку розмов програми: Все, Непрочитані та Групи. У своєму блозі розробники месенджера описують їх таким чином:

  • Всі. Всі ваші повідомлення в WhatsApp.
  • Непрочитане. Цей фільтр показує листування, де, можливо, чекають вашої відповіді. До цієї категорії належать непрочитані повідомлення та повідомлення, які ви позначили як непрочитані.
  • Групи. Тепер групові чати знаходяться в одному розділі. Багато користувачів просили про цю функцію, щоб швидше переходити до важливих переписок, будь то сімейний чат або обговорення планів на відпустку. Тепер знайти потрібну інформацію не важко. До цієї категорії також включені підгрупи спільнот.

WhatsApp повідомляє, що функція фільтрів вже запущена і буде доступна всім користувачам iOS та Android протягом найближчих тижнів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними WABetaInfo , WhatsApp також розробляє функцію, яка дозволить користувачам закріплювати свої улюблені канали у верхній частині списку на екрані, аналогічно тому, як ви можете закріплювати чати у списку чатів. Спочатку користувачі зможуть закріпити трохи більше трьох каналів, але WhatsApp також тестував можливість закріплювати до п’яти. Ця функція доступна лише користувачам бета-версії WhatsApp.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.