У 2024 році Android буде популярнішим за iOS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На ринку смартфонів відбуваються зміни: за прогнозами, у 2024 році Android випередить iOS. 9to5Google з посиланням на IDC описали ключові фактори, що визначають цю тенденцію.

За даними дослідницької компанії IDC, Android очікує значне зростання. Їхній прогноз? Цього року Android зростатиме вдвічі швидше, ніж iOS. Ця новина з’явилася після того, як продажі Apple впали на 10% у першому кварталі 2024 року, поступившись лідерством Samsung.

Нещодавній успіх Samsung у Китаї, найбільшому ринку смартфонів, є ключовим фактором, що сприяє зростанню Android. Проблеми Apple у цьому регіоні ще більше посилюють перевагу Android.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Триваючий судовий процес Мін’юсту США проти Apple, який звинувачує її в антиконкурентній практиці в App Store та екосистемі обміну повідомленнями, кидає тінь на виробника iPhone. Ця судова тяганина може потенційно вплинути на споживче сприйняття і частку ринку. Судова тяганина додає ще один рівень складності для Apple на найважливішому ринку США. Незважаючи на сильну присутність, ці проблеми можуть відкрити двері для конкурентів на Android.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.