Колишній інженер Microsoft висміяв Windows 11 за низьку продуктивність

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Енді Янг, який раніше працював інженером в американській компанії Microsoft, висміяв і розкритикував новітню операційну систему розробника Windows 11. Своєю думкою фахівець поділився в соціальній мережі, присвятивши проблемам роботи нової платформи досить великий пост.

Енді Янг, який добре відомий як справжній ветеран компанії, пише у своєму авторському блозі, що нова програмна платформа від Microsoft, занадто повільно працює на його домашньому комп’ютері. При цьому фахівець додав, що операційна система не радує гарною продуктивністю в системі, оснащеній процесором Core i9 останньої ітерації, а також 128 ГБ оперативної пам’яті. За оцінками самого Янга, його комп’ютер коштує близько 1600 доларів.

У зв’язку з цим інженер назвав Windows 11 “комічною” і “просто жахливою” операційною системою. Водночас він підкреслює, що дуже любить Windows і навіть сам протягом багатьох років допомагав зробити цю програмну платформу для ПК кращою. “Я хочу, щоб усе знову було настільки ж добре, як це було раніше”, – поскаржився він.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, Енді Янг навіть вирішив звернутися до свого колишнього керівництва. “Якщо всі дані свідчать про те, що розроблене вами нове програмне забезпечення стало розчаруванням для значного відсотка користувачів, це означає, що вам ще є над чим попрацювати”, – резюмував фахівець.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.