Месенджер Viber отримав нову функцію

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Провідний месенджер Rakuten Viber анонсував запуск нового інструменту із застосуванням технологій ChatGPT для швидкого опрацювання непрочитаних повідомлень у групових чатах. Про це повідомляється в офіційному пресрелізі компанії.

Унікальна функція «Стислий виклад чату» допоможе користувачам заощаджувати час та зусилля при огляді історії групового чату. Новий інструмент на основі штучного інтелекту аналізує від 5 до 100 непрочитаних повідомлень та формує стисле резюме із переліком ключових тез та питань, які обговорювалися в розмові. Таким чином, відтепер не знадобиться перечитувати всі непрочитані повідомлення – достатньо переглянути коротке резюме дискусії.

Згідно з інформацією компанії, дві третини українських користувачів Rakuten Viber регулярно беруть участь у групових чатах. Тож нова функція стислого огляду непрочитаних повідомлень стане у пригоді багатьом українцям, допомагаючи економити час. На першому етапі реалізації вона доступна лише для групових чатів як найбільш популярного формату спілкування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Ми постійно працюємо над пошуком новітніх рішень для спрощення життя користувачів, – зазначає Офір Еял, генеральний директор Rakuten Viber. – Залучивши можливості генеративного штучного інтелекту, ми розробили функцію стислого резюме групових чатів для того, щоб економити час наших клієнтів та забезпечувати їх актуальною інформацією про ключові теми спілкування».

Поки що нова функція знаходиться на стадії тестування для 10% користувачів iOS та Android у низці країн світу, включно з Україною. Інструмент підтримує понад 50 мов, зокрема українську.  В перспективі стислий виклад стане доступним для всіх групових чатів в месенджері.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.