Популярний месенджер Beeper став доступний усім безкоштовно: що в ньому особливого

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відбувся повномасштабний реліз програми Beeper. Програму інакше називають “супер-месенджер”, через свою головну особливість.

Ключова фішка Beeper – додаток об’єднує чати з усіх інших месенджерів. Наприклад, можна об’єднати акаунти від WhatsApp і Telegram, щоб спілкуватися з користувачами обох месенджерів, не виходячи з однієї програми.

Beeper підтримує майже всі популярні сервіси, серед них: WhatsApp, Telegram, Signal, X (Twitter), Discord, “Google Чати”, LinkedIn і Slack. Також можна прив’язати свій номер телефону, щоб у Beeper вам приходили SMS- і RCS-повідомлення. Розробники обіцяють додати в майбутньому підтримку ще більшої кількості сервісів, однак нинішній список уже багатьом буде “позаочі”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спосіб додавання акаунта може відрізнятися залежно від того, які саме месенджери вам потрібні. Для об’єднання одних достатньо свого номера, для інших – доведеться переходити до налаштувань додатка і вручну прив’язувати новий пристрій.

Щойно все буде готово, на головній сторінці Beeper з’являться листування з усіх синхронізованих месенджерів. Жодних поділів немає, тому навіть не зрозуміло, з якого саме месенджера людина вам пише.

Є обмеження – у Beeper можна додати тільки один акаунт із певного сервісу. Тобто додати відразу два акаунти з Telegram не вийде. У майбутньому ця можливість з’явиться за додаткову плату. Ціна підписки поки не розголошується.

Програма Beeper сумісна з Android, iOS, Windows, macOS, Windows, Linux і Chrome OS. Завантажити додатки можна з офіційного сайту сервісу. Одне але – спочатку потрібно зареєструвати свій обліковий запис у Beeper з комп’ютера або ноутбука, тільки потім вийде залогінитися в мобільній версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.