Київстар запускає нові тарифи: до яких сум готуватись

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мобільний оператор, у якого найбільше клієнтів у країні, запускає нові тарифи та послуги. Докладніше про нововведення повідомляється на сайті компанії.

З початку квітня мобільний оператор запускає фіксовані послуги бізнес-клієнтів, які є постачальниками електронних комунікаційних послуг.

Також повідомляється, що буде оновлено тарифи на послуги передачі даних та IP-транзиту. Начальниця департаменту продажу національним та міжнародним телеком-провайдерам марина Яцишина зазначила, що розгалужені власні магістральні DWDM та MPLS мережі Київстар є чудовою нагодою для операторів розширити та зарезервувати свої мережі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вона зазначила, що це допоможе оптимізувати витрати та підвищить якість послуг для своїх абонентів. Компанія пропонує постачальникам електронних комунікаційних послуг надійні захищені канали для доступу в інтернет (IP transit).

Також компанія надає доступ до хмарних сервісів AWS Direct, MS Azure, SAP, Google та дата-центрів в Україні та за кордоном. Ще є точки обміну трафіком в Україні, Польщі, Німеччині та Нідерландах.

До мережі Київстар входить DWDM та IP/MPLS, побудовані на власних оптичних лініях. Також є доступ до понад 10 тисяч телекомунікаційних вузлів доступу.

Детально на сайті для бізнес-партнерів описані всі можливості співпраці з Київстаром. Також регулярно виходять статті для підприємців щодо можливостей, які компанія може надати.

Наприклад, як користуватись інтернетом навіть у разі відключення електроенергії. Це дуже актуальна послуга для бізнесу в Україні зараз, адже постійні обстріли енергетики країни можуть призвести до відключень електроенергії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.