Київстар повідомив про закриття двох популярних пакетів: яких змін варто очікувати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Київстар звернулася до клієнтів із важливою інформацією. Незабаром перестануть діяти два популярні пакети, а також вийде оновлена ​​версія послуги роумінгу.

У прес-службі найбільшого мобільного оператора України повідомили клієнтів про закриття двох пакетів, які користуються популярністю в українців. Йдеться про «Простий роумінг» та «Комфортний роумінг».

Як повідомили у компанії Київстар, ці популярні пакети діятимуть лише до кінця оплаченого періоду. Щодо корпоративних абонентів, то для них умови замовлення та використання послуги «Комфортний роумінг» залишаться незмінними.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Водночас з 17 квітня 2024 року буде доступна нова версія «Ідеального роумінгу», яка дозволить українцям і надалі спілкуватися з рідними та близькими у більшості країн світу за вигідними тарифами.

“Тепер пакет діятиме доти, доки ви не вичерпаєте всі бонуси – максимум три роки, якщо бонуси закінчаться раніше – пакет відключиться і діятимуть стандартні умови” , – зазначили в прес-службі.

У Київстарі зазначили, що клієнти також мають можливість підключити відразу кілька пакетів, але подавати можна максимум три заявки протягом 30 днів.

Повідомляється, що нові умови будуть доступні для тих, хто підключить пакет «Ідеальний роумінг» після 17 квітня. А ті, хто активував його раніше, матимуть послугу на діючих умовах до кінця терміну дії.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.