В Ощадбанку готують зміни для пенсіонерів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У державному банку гадають, як покращити умови для окремих категорій клієнтів. Що нового планує Ощадбанк і як це позначиться на власниках його банківських карток, пише сайт НП .

Реклама

Ще наприкінці минулого року Ощадбанк почав обмежувати рахунки клієнтів, які були відкриті у філіях Донецького, Луганського, Харківського, Херсонського та Запорізького обласних управління Ощадбанку. А тепер банк обмірковує механізм, щоби зняти ці ліміти.

За даними «Донбасу SOS», громадяни України на непідконтрольних територіях повідомляли, що їх карти або заблоковані, або на них встановлені невисокі ліміти на перекази — не більше 1 000 гривень на день. Правозахисники організації звернулися до Ощадбанку та Міністерства реінтеграції та попросили створити механізм, щоб українці, які залишалися проживати на непідконтрольних територіях, могли зняти такі ліміти дистанційно.

“Після тестування механізму дистанційного зняття лімітів Ощадбанк повідомив, що до кінця квітня розробить і введе на офіційному рівні можливість пройти ідентифікацію віддалено – онлайн, щоб зняти обмеження по карті для всіх клієнтів, які зіткнулися з такою проблемою”, – зазначили правозахисники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: