Українцю заблокували картку: Покупку піци Monobank розпізнав як «підозрілі» операції

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Клієнт Monobank розповів, що за багато років не стикався із проблемами в обслуговуванні, але напередодні йому заблокували картку через підозрілу операцію. За словами чоловіка, він лише оплатив рахунок у піцерії.

Підозріла операція з піцею

«Останнього разу сплатив карткою в піцерії, сума не дуже велика і наступного ранку бачу повідомлення в додатку — рахунок заблокований через підозрілу операцію (оплата карткою в піцерії дійсно дуже підозріло), ну, всяке буває», — поділився клієнт.

Українець відразу ж звернувся до служби підтримки, де йому запропонували підписати заяву, яка підтверджує, що він платив карткою. Втім, за кілька днів доступ до рахунку не відновили і навіть не зорієнтували в термінах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Вже пройшов третій день доступу до власних коштів (не кредитних) немає, дедлайнів немає, репутація та довіра до моно у цій показовій ситуації було втрачено», — поскаржився мешканець України.

Фахівці Monobank відреагували на скаргу та пообіцяли допомогти у вирішенні питання. Але поки що не вирішили.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.