Виробництво PlayStation VR2 призупинено компанією Sony

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що компанія Sony призупинила виробництво гарнітури PlayStation VR2, оскільки у неї накопичилися нерозпродані гарнітури.

Про це повідомляє Bloomberg, стверджуючи, що продажі PSVR2 сповільнювалися кожен квартал з моменту її виходу в лютому 2023 року, що призвело до накопичення запасів пристрою. У ньому йдеться, що Sony випустила 2 мільйони гарнітур, але, як повідомляється, ще не продала їх. Унаслідок цього, за словами анонімних джерел Bloomberg, компанія призупиняє виробництво нових пристроїв, поки не розбереться з накопиченими запасами.

Якщо це правда, то цей звіт не дає оптимістичного уявлення про майбутнє другої гарнітури Sony. Після більш ніж одного року на ринку PSVR2 страждає через відсутність підтримки ігор від перших осіб і привабливого ексклюзивного контенту. Хоча це була моя перша гарнітура VR, останнім часом я проводжу більше часу в Meta Quest 3. Загалом PSVR2 викликала менший фурор в ігровій індустрії, ніж її попередниця, тому не надто дивно, що наразі існує надлишок непроданих пристроїв. У звіті Bloomberg немає жодних відомостей про те, коли відновиться виробництво нових гарнітур PSVR2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Digital Trends зв’язався з Sony, щоб підтвердити достовірність цього повідомлення і отримати більш детальну інформацію про прихильність компанії ідеям VR. Ми оновимо цю статтю, коли отримаємо відповідь.

У 2024 році на PSVR2 вийдуть такі ігри, як Aces of Thunder, Wanderer: Fragments of Fate, Zombie Army VR, Metro Awakening і Behemoth. У першу річницю виходу гарнітури Sony оголосила, що вивчає можливість сумісності PSVR2 з ПК, але відтоді ми не отримували жодних оновлень про цю ініціативу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.