Компанія Apple звільняє працівників. Названо дві основні причини.

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple Inc звільнила понад 600 працівників у Каліфорнії через закриття проектів з виробництва автомобілів та дисплеїв для смартгодин.

Реклама

Щонайменше 87 робітників працювали над секретними проектами Apple з розробки дисплеїв наступного покоління, інші створювали електромобілі.

Apple згорнула обидва проекти наприкінці лютого 2024 року.

Проект електромобілів зупинили через проблеми з майбутньою стратегією розвитку та фінансами. Програму з виробництва дисплеїв також припинили через технічні, постачальні та фінансові труднощі.

370 співробітників звільнили в головному офісі Apple у Санта-Кларі, а десятки інших – в інших містах.

Деякі працівники автомобільної групи Apple були переведені в інші команди, наприклад для роботи над штучним інтелектом або персональною робототехнікою.

Більшість інженерів, які працювали над цими проектами, знаходяться в інших регіонах, тому повний обсяг скорочень залишається невідомим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: