Samsung звинувачує Google у проблемі з сенсором екрана на смартфонах серії Galaxy S23

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Користувачі Samsung Galaxy S23 стикаються з проблемою повільної реакції сенсорного екрана після встановлення останнього оновлення One UI 6.1. Цей збій серйозно впливає на роботу смартфона, змушуючи користувачів багаторазово натискати на екран, щоб запустити потрібні функції.

Реклама

Судячи з усього, вся справа в помилці, що ховається в додатку Google Discover Feed. Згідно з інформацією, опублікованою Samsung, компанія співпрацює з Google для усунення вразливості і працює над постійним виправленням. Поки ж є тимчасове рішення: користувачі можуть видалити дані Google Apps у “Налаштуваннях”. Це має відновити нормальну функціональність сенсорного екрана.

У зв’язку з ситуацією, що склалася, варто глибше вивчити проблему. Оновлення програмного забезпечення повинні покращувати пристрої, а не створювати проблеми. Тим більше що One UI – це стандартне програмне забезпечення Samsung, що працює на Android. Це нагадування про те, що тісна співпраця між такими технологічними гігантами, як Samsung і Google, має не тільки плюси, але можуть траплятися і казуси. А для користувачів Galaxy S23 ця ситуація є черговим розчаруванням. Компанії обіцяють, що незабаром з’явиться постійне виправлення і відновиться колишня робота сенсорного екрану, до якої звикли користувачі Galaxy S23.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Скарбик Павло
Скарбик Павло
Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: