Новини України та Світу

Apple представить навушники AirPods Lite TWS у другій половині 2024 року

Share

Apple представляє навушники AirPods Lite TWS початкового рівня в другій половині 2024 року. Попередні звіти припускають, що Apple також працює над двома моделями AirPods четвертого покоління.

Apple випускає AirPods Lite – більш доступну версію своїх по-справжньому бездротових стереонавушників (TWS) – пізніше цього року, поряд із навушниками AirPods Max другого покоління, згідно із запискою від аналітика ринку. У попередніх звітах також вказувалося, що Apple працює над дешевшими моделями AirPods поряд з оновленими версіями стандартних AirPods і AirPods Max. Однак компанія поки що не розкриває жодних планів щодо випуску нових моделей бездротових навушників цього року.

Згідно із запискою для інвесторів, опублікованою аналітиком Haitong International Securities Джеффом Пу, переглянутою 9to5Mac, виробник iPhone випустить дешевшу модель AirPods Lite у другій половині 2024 року. Apple також планує випустити нову модель AirPods Max пізніше цього року, щоб змінити модель першого покоління. Її було представлено в грудні 2020 року, за словами Пу, який не надав жодних подробиць про те, скільки може коштувати пристрій або які функції він пропонуватиме.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що виробництво AirPods збільшиться в другій половині року. Також прогнозується, що “приглушений попит на наявні моделі” призведе до того, що обсяг виробництва навушників TWS компанії впаде до 55 мільйонів одиниць цьогоріч – падіння на 4% у річному обчисленні.

Минулого місяця Марк Гурман з Bloomberg повідомив, що Apple готує “найбільший на сьогоднішній день запуск AirPods”. Очікується, що компанія з Купертіно випустить наступника AirPods (3-го покоління) у двох моделях під кодовими назвами B768 (E) і B768 (M) – E і M. Вони означають “початковий” і “середній рівень” відповідно. Останні можуть постачатися з підтримкою додаткових функцій, як-от активне шумозаглушення та зовнішні динаміки для поліпшення підтримки Find My.

У більш ранніх звітах передбачається, що AirPods Pro третього покоління з’являться в другій половині 2025 року з поліпшеним чипом H3 і новим дизайном вкладишів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: AirPods
  • Останні записи

    Новий чіп Apple M4 показує дуже високу продуктивність

    Apple робить щось шалене зі своїм новим чіпом M4. Хоча ми звикли бачити, як нові…

    13.05.2024

    1600-річний камінь із загадковим написом знайшли в англійському саду

    Чоловік в Англії, що пропалює свій сад, зробив унікальне відкриття. Він знайшов старий камінь із…

    13.05.2024

    Опубліковано зображення першого ноутбука на Snapdragon X Plus

    У мережі з'явилися якісні зображення ноутбука Lenovo IdeaPad Slim 5, побудованого на базі процесора Qualcomm…

    13.05.2024

    Що відомо про iPhone 16 Pro: характеристики, ціна, дата виходу

    Численні інсайди вказують на те, що в цьому поколінні найочікуваніший флагман отримає новий дизайн, збільшений…

    13.05.2024

    Нові iPad Pro отримають лише одну камеру: чому Apple відмовилася від ширококутної камери

    Нещодавнє оновлення iPad Pro стало одним із найбільш значущих за останні роки: яблучні планшети отримали передові процесори…

    13.05.2024

    OnePlus 13 і OnePlus 13R отримають різний дизайн

    На початку цього року китайська компанія OnePlus випустила на світовий ринок свій новий флагманський смартфон…

    13.05.2024