Чутки: Apple випустить дешеві AirPods і нові AirPods Max цього року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple планує випустити дешевші AirPods наприкінці цього року, за словами Джеффа Пу, аналітика, який займається вивченням компаній, що входять у ланцюжок поставок Apple.

У своїй аналітичній записці, підготовленій інвестиційною компанією Haitong International Securities, Пу повідомив, що одним із постачальників недорогих AirPods стане дочірня компанія Foxconn. За словами Пу, Foxconn почне складання AirPods на заводі в Індії в четвертому кварталі 2024 року.

Марк Гурман із Bloomberg раніше повідомив, що Apple планує випустити дві моделі AirPods четвертого покоління у вересні або жовтні, включно з моделями початкового і середнього сегмента. За його словами, обидві моделі матимуть новий дизайн із поліпшеною посадкою, поліпшену якість звуку та оновлений зарядний кейс із портом USB-C, а модель середнього рівня також буде оснащено активним шумопоглинанням і динаміком для відстеження місця розташування за допомогою застосунку “Локатор”. Неясно, чи є AirPods нижнього цінового діапазону і AirPods початкового рівня четвертого покоління одним і тим самим продуктом, але це здається правдоподібним.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пу також очікує, що оновлені AirPods Max вийдуть у четвертому кварталі 2024 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.