WhatsApp отримує попередній перегляд закріплених повідомлень

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Один з найбільш популярних месенджерів у світі WhatsApp у своєму черговому оновленні обзавівся можливістю попередньо переглядати закріплені повідомлення. Подібні повідомлення відображаються у верхній частині екрана. Якщо це зображення, його мініатюра відображається у режимі попереднього перегляду. Це дозволяє зрозуміти вміст без необхідності розкривати його повністю.

Зараз ця функціональна можливість знаходиться на етапі розробки. У недалекому майбутньому оновлення месенджера WhatsApp для Android має принести цю опцію для всіх користувачів сервісу.

Нещодавно повідомлялося, що у WhatsApp у списку чатів з’явиться новий розділ. У цьому розділі будуть показані нові контакти з адресної книги користувача, з якими він раніше не листувався в цьому месенджері. Таким чином, при бажанні легше розпочатиме розмову з новим співрозмовником.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також у додатку може з’явитися підтримка редагування фотографій за допомогою штучного інтелекту. Це дасть можливість застосовувати різні художні ефекти та створювати унікальні зображення без використання сторонніх додатків на кшталт Photoshop. Функція “Фон” на основі текстових підказок дозволить вибирати задній план зображення. Коли це станеться, поки не повідомляється.

У бета-версії застосування на iOS знайшли штучний інтелект у розділі “Підтримка”. Таким чином, якщо в роботі програми будуть якісь проблеми, нейромережа прийде на допомогу. Це не завадить через необхідність отримувати доступ і до живих співробітників техпідтримки, якщо штучний інтелект допомогти не зможе. Його перевагою є цілодобова робота, миттєві відповіді та велика база знань.

Також очікується поява перетворення голосових повідомлень у текст. Це вже є у версії на iOS, а в майбутньому має з’явитися і на Android. Це може допомогти користувачам із порушенням слуху та тим, хто не може прослухати голосову замітку.

Серед інших майбутніх новинок можна назвати можливість надсилати повідомлення користувачам інших месенджерів, що потребує закону про цифрові ринки Євросоюзу. Можна буде відключати попередній перегляд посилань і працювати з редактором стікерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.